\
Własne biuro prasowe

Kontakty z dziennikarzami

Prawdą jest że każda prawidłowo działająca firma chciała by jak największego rozgłosu aby pozyskać dużą ilość ludzi zainteresowanych swoimi produktami bądź usługami. Najlepszym sposobem jest reklama w telewizji lub gazetach dostępnych w całym kraju lub również na rynku lokalnym. Jednak taka reklam jest bardzo droga. Na szczęście istnieje jeden bardzo dobry sposób aby uzyskać taką dobrą reklamę całkowicie za darmo.

Jak zdobyć dobrą reklamę za darmo.

Najważniejszym krokiem jest rejestracja w serwisie Centrum Prasowe . Po darmowej rejestracji otrzymujesz konto użytkownika i możesz prowadzić własne wirtualne biuro prasowe. Dzięki specjalnej konstrukcji serwisu, każdy użytkownik otrzymuje sub-domenę całkowicie za darmo w ramach podstawowego konta. Już w chwilę po rejestracji możesz opublikować swój pierwszy artykuł na temat swojej firmy lub jakiegoś specjalnego osiągnięcia. Jeśli masz nowy towar lub usługę, zmieść na ten temat artykuł na swoim wirtualnym biurze prasowym.

Mam konto użytkownika i co dalej ?

Gdy tylko otrzymasz możliwość wystawiania wpisów o swojej firmie, nie wahaj się, opisz swoją firmę z jak najlepszej strony. Każdy artykuł trafia do dziennikarzy z całej Polski. Dziennikarze z najróżniejszych pism i telewizji z powierzchni całego kraju, każdego dnia poszukują informacji do publikacji. Najlepiej podać im gotowy artykuł na tacy. Jeśli tylko ktoś uzna że zawarte w nim informacje są ciekawe lub przydatne, masz duże szanse że Twoja firma zostanie rozreklamowana za darmo w niektórych mediach.

Wartość dodana takiego działania ?

Wartościami dodanymi do posiadania własnego wirtualnego biura prasowego na portalu CentrumPrasowe.pl to łatwość w dotarciu do dziennikarzy z zbiorczego portalu niż z jednej z miliarda stron w internecie. Możliwość pozyskania dodatkowych miejsc z których możemy uzyskać dodatkowe linki do własnych stron co poprawi pozycję naszej strony WWW w wynikach wyszukiwania.